Basket Talk

Δέδας: «Στόχος μας το Κύπελλο Ελλάδας»

Δέδας: «Στόχος μας το Κύπελλο Ελλάδας»

Μονόδρομος είναι για την ΑΕΚ η νίκη στον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με το Περιστέρι, όπως δήλωσε ο Στέφανος Δέδας.

Από ‘κει και πέρα, ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η «Ένωση» θέλει την πρόκριση στο Final Four για να ξεφύγει από την εσωστρέφεια, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Θα ήθελα καταρχήν να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία, χαμόγελα και ευτυχία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς, με αντίπαλο το Περιστέρι στα Άνω Λιόσια. Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ένας στόχος, που πάντα ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε το δύσκολο έργο, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ωστόσο, η κρισιμότητα του αγώνα και το κίνητρο μάς πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν για να προχωρήσουμε κι άλλο σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Ψάχνουμε μία μεγάλη νίκη αυτό το διάστημα για να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια, και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, και να δώσουμε μια προοπτική στην εφετινή χρονιά, καθώς το Φάιναλ Φορ του Ηρακλείου Κρήτης είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα, και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει να μας στηρίξει. Χρειαζόμαστε όλους τους οπαδούς μας στο γήπεδο. Η ομάδα είναι διαφορετική από τις άλλες χρονιές και αυτό θέλει έξτρα στήριξη και βοήθεια για τις δύσκολες στιγμές του αγώνα
».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0