Basket Talk

BCL: Με Τρεβίζο το Λαύριο

BCL: Με Τρεβίζο το Λαύριο
Έμαθε τον αντίπαλό του το Λαύριο, αναμονή για τον ΠΑΟΚ. 
Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των ομίλων που ενδιαφέρουν τις ελληνικές ομάδες στο BCL με μεγάλο κερδισμένο τον ΠΑΟΚ, που χωρίς να παίξει, χάρη στην εκτός έδρας νίκη της Γαλατάσαραϊ επί της Νίμπουρκ προκρίθηκε στο play-in τουρνουά.

Πάμε όμως να δούμε τι ισχύει για τις ελληνικές ομάδες. Η ΑΕΚ, φιναλίστ της διοργάνωσης του 2018-19 μετά την αποτυχία για τη σεζόν 2020-21, απέτυχε παταγωδώς και το 2021-22, αφού αποκλείστηκε από την πρώτη φάση με ρεκόρ 1-5 χάνοντας και από την Τρεβίζο.

Η νίκη της Τρεβίζο, σε συνδυασμό με αυτή της Φάλκο Σζομπατέλι στην Ουγγαρία επί της VEF Ρίγα κράτησε την ιταλική ομάδα στη 2η θέση του ομίλου και την έστειλε αντίπαλο του Λαυρίου στους best of three αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 4 ή 5 Ιανουαρίου με την Τρεβίζο να έχει το «πλεονέκτημα» του 3ου (αν χρειαστεί) αγώνα εντός έδρας.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, αν την άλλη Τετάρτη (29/12) νικήσει εντός την Ιγκοκέα θα παίξει στο play-in με την Οστάνδη με πλεονέκτημα έδρας, ενώ αν χάσει με τη Στρασμπούρ και το πλεονέκτημα θα έχει η Γαλλική ομάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0