Basket Talk

Μπενετόν Τρεβίζο - ΑΕΚ 81-69: Αποχαιρέτησε με ήττα η Ένωση το Basketball Champions League

Μπενετόν Τρεβίζο - ΑΕΚ 81-69: Αποχαιρέτησε με ήττα η Ένωση το Basketball Champions League

Η ΑΕΚ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την ίδια, ηττήθηκε από την Μπενετόν Τρεβίζο, με 81-69, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Δεν προκάλεσε έκπληξη η ήττα της «Ένωσης» στο Τρεβίζο, με 81-69, σε ένα παιχνίδι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, που με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τα προβλήματα και οι απουσίες υπήρξαν καταλυτικός παράγοντας, ώστε η ομάδα του Στέφανου Δέδα να μην μπορέσει να φανεί όσο ανταγωνιστική θα ήθελε, σε ένα παιχνίδι, που παρατάχθηκε με μόλις 9 διαθέσιμους παίκτες. Ο Δημήτρης Μαυροειδής αναρρώνει από κορονοϊό, ο Νίκος Παππάς έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ και ο Βαουλέτ αποτελεί πλέον παρελθόν, επιστρέφοντας στην Ισπανία και την Μανρέσα.

Το σημείο που οι «Κιτρινόμαυροι» φάνηκε να βγάζουν κάποια αντίδραση, ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και έτρεξαν ένα σερί 9-0, μειώνοντας τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα, από τους 18 πόντους που είχε φτάσει στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου. Γενικότερα η «Ένωση», με μπροστάρηδες τους Ίαν Χάμερ και Έρικ Γκρίφιν, έκανε ένα αξιέπαινο 3ο δεκάλεπτο, κλείνοντας την ψαλίδα, μέχρι και στους 6 πόντους (59-53 στο 30’).

Η ποιότητα, οι περισσότερες επιλογές, αλλά και το κίνητρο των Ιταλών, καθώς διεκδικούσαν την 1η θέση, ήταν αρκετά ώστε να μην επιτρέψουν στην ΑΕΚ να διατηρήσει ελπίδες διεκδίκησης της νίκης μέχρι το τέλος.  

Στα αξιοσημείωτα του ματς, η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ Στέφανου Δέδα και Μπράιαν Ανγκόλα, σε ένα τάιμ άουτ, με τους τόνους να ανεβαίνουν…


Τα δεκάλεπτα:
19-12, 45-29, 59-53, 81-69

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.


Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0