Basket Talk

Πρίφτης: «Πορευόμαστε με το ρόστερ που υπάρχει αυτή την στιγμή»

Πρίφτης: «Πορευόμαστε με το ρόστερ που υπάρχει αυτή την στιγμή»
Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και στο μεταγραφικό κομμάτι των «πράσινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

Για το ματς με την Αρμάνι: «Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ομάδα και πολύ έμπειρη. Διαθέτει κάποιους παίκτες που έχουν εμπειρία από Euroleague και παίζουν με αρκετή σωματική επαφή. Χρειάζεται από εμάς συγκέντρωση και να πιάσουμε καλά επίπεδα  απόδοσης για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σαφώς είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Είναι μία συνθήκη που αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοστούμε. Είναι ένας παίκτης  που μαρς δίνει πολλά πράγματα και στη δημιουργία και στην εκτέλεση και ειδικά το τελευταίο διάστημα που βρήκε τον ρυθμό του. Αναμφίβολα είναι μί απώλεια, αλλά νομίζω ό,τι μέσα από άλλες δουλειές και από τα άλλα παιδιά μπορούμε να καλύψουμε σε ένα μεγάλο βαθμό το κενό του».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ πρόωρο ακόμα. Έχουμε πολλές αναμετρήσεις που πρέπει να μας απασχολήσουν και θα είναι λάθος αν αποπροσανατολιζόμαστε με αυτό τον τρόπο».

Για τα σενάρια για τον Γιόβιτς: «Δεν υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να πούμε. Η ομάδα συνεχίζει ως έχει και πορευόμαστε με το ρόστερ που υπάρχει αυτή την στιγμή. Όταν η συνθήκες και η κατάσταση το απαιτήσει θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για το καλύτερο της ομάδας». 

Για το αν ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την αγορά: «Σίγουρα υπάρχουν. Ο Γιόβιτς δεν είναι ακόμα έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση άρα θα πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψιν μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0