Basket Talk

Μπάγερν: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς

Μπάγερν: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς
Την επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς ανακοίνωσε η κάτοχος πέντε τίτλων στην Γερμανία, Μπάγερν Μονάχου, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο του κορυφαίου της σκόρερ, Νταρούν Χίλιαρντ.

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο 34χρονος βετεράνος άσος ήρθε για πρώτη φορά στο Μόναχο με κλειστό συμβόλαιο από την κάτοχο 10 τίτλων Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2015 αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει πολύ κι επέστρεψε στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο έμπειρος παίκτης ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ που υποβλήθηκε το τελευταίο διήμερο κι αφού κάνει ατομικές προπονήσεις την Κυριακή με τον Εμίλιο Κόβατσιτς, από την Δευτέρα (13/12 θα ξεκινήσει να γυμνάζεται με την πρώτη ομάδα).

«Επέστρεψα στο Μόναχο και νομίζω ότι κανείς δεν περιμένει να παίξω ρόλο κομπάρσου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να βρεθεί η ομάδα στο σωστό δρόμο. Θεωρητικά είμαι ηγέτης, η "φωνή" της ομάδας. Όλα αυτά θα έρθουν με τον χρόνο, αν και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος», τόνισε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Ρίβερς.

 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0