Basket Talk

Οι Μπακς διώχνουν τον Καλαϊτζάκη!

Οι Μπακς διώχνουν τον Καλαϊτζάκη!
Σύντομη θα αποδεχθεί κατά πως φαίνεται η θητεία του Γιώργου Καλαϊτζάκη στους Μιλγουόκι Μπακς αφού πληροφορίες θέλουν τους πρωταθλητές να ετοιμάζονται να τον αποδεσμεύσουν!

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο γνωστός Αμερικανός ρεπόρτερ Shams Charania οι Μπακς θα αποδεσμεύσουν τον Έλληνα γκαρντ μετά από ενάμιση μήνα στη σεζόν με το μέλλον του να είναι προς το παρόν άγνωστο για το αν θα βρει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ ή αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη.


Θυμίζουμε ότι ο Καλαϊτζάκης είχε επιλεγεί στο Νο60 του τελευταίου ντραφτ του ΝΒΑ με τα "ελάφια" να πληρώνουν τη ρήτρα των 250.000 δολαρίων για να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 22χρονος Έλληνας γκαρντ φέτος εμφανίστηκε σε 9 αγώνες των Μπακς παίζοντας 5,3 λεπτά μέσο όρο και προσφέροντας 1,8 πόντους και 0,9 ριμπάουντ ενώ πέρασε και από τη G-League με τη θυγατρική των Μπακς, Ουϊσκόνσιν Χερντ με την οποία έπαιξε σε δύο αγώνες.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες εξελίξεις, οι Μπακς ήθελαν να αδειάσουν χώρο στο ρόστερ τους προκειμένου να εντάξουν σε αυτό τον βετεράνο σουτέρ Ουέσλεϊ Μάθιους ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στους Λος Άντζελες Λέικερς και επέλεξαν τον Καλαϊτζάκη που είχε το πιο χαμηλό συμβόλαιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0