Basket Talk

Ηρακλής: Ο Ίνγκραμ επέστρεψε στο Ιβανώφειο ύστερα από 30 χρόνια!

Ηρακλής: Ο Ίνγκραμ επέστρεψε στο Ιβανώφειο ύστερα από 30 χρόνια!
Ο μεγάλος Ντέιβιντ Ίνγκραμ βρίσκεται στην Ελλάδα για τον εορτασμό των 113 χρόνων και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί και πάλι το «Ιβανώφειο» ύστερα από 30 χρόνια.
Σχετικά Άρθρα

Όπως ανέφερε ο Γ.Σ. Ηρακλής «επέστρεψε στο «σπίτι» του ο Ντεϊβιντ Ίνγκραμ μετά από δυο σχεδόν δεκαετίες. Το «Μαύρο Διαμάντι», βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Ηρακλής, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Φωτης Θέος, δίνοντας του μια φανέλα της ομάδας που αγωνίζονταν. Στην συνέχεια φωτογραφήθηκε με φιλάθλους και μέλη του Γ.Σ. Ηρακλής και επισκέφθηκε την μπουτίκ του Συλλόγου, συνοδευόμενος από τον Νίκο Χαϊτογλου.Μαζί τους και ο γιος του Ντάλαν Ίνγκραμ που εντυπωσιάστηκε από την αγάπη του κόσμου για τον πατέρα του.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή του επεφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς του έδειξαν το πρώτο του συμβόλαιο και όλα τα έγγραφα που είχε ως αθλητής του Ημίθεου. Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής , όπου εντυπωσιάστηκε από τα τρόπαια και ειδικότερα από το πρώτο πρωτάθλημα μπάσκετ που έχει κατακτήσει ο Συλλόγο μας.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Φώτης Θέος δήλωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Ίνγκραμ: «Σε ευχαριστούμε για την χαρά που έδωσες στον κόσμο του Ηρακλή, και τότε και τώρα με την παρουσια σου».

Η συνέχεια δόθηκε στο Ιβανώφειο, όπου δεν έκρυψε την συγκίνησή του επιστρέφοντας στα παλιά λημέρια του. Είχε την δυνατότητα να γνωρίσει την επαγγελματική ομάδα και τον Κώστα Μέξα , συνομίλησε μαζί τους και ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου και ευχήθηκε καλή επιτυχία για την φετινή σεζόν, λέγοντας τους :«Να παίζετε δυνατά για τον Ηρακλή, ο κόσμος του το αξίζει».

Να τονίσουμε ότι αύριο(28/11) στις 12:00 θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις στους Χορτατζήδες , όπου το παρών θα δώσει και ο Νίκος Γκάλης, αλλα και βετεράνοι αθλητές, προπονητές και παράγοντες του Ηρακλή.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0