Basket Talk

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 80-59: Εμφατική νίκη για τους Ροδίτες, με ασταμάτητο Γουίλιαμς!

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 80-59: Εμφατική νίκη για τους Ροδίτες, με ασταμάτητο Γουίλιαμς!

Ο Κολοσσός επικράτησε με σκορ 80-59 του Λαυρίου, δίνοντας συνέχεια στην καλή του παρουσία στην Basket League!

Ο Κολοσσός υποδέχτηκε την ομάδα του Λαυρίου στην Ρόδο, για την 7η αγωνιστική της Basket League, με τους Ροδίτες να δείχνουν τη θέληση και την ικανότητα να… βάλουν δύσκολα σε όποια ομάδα βρεθεί στο διάβα του.

Με ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα ο Κολοσσός πήρε σημαντικό προβάδισμα 15 πόντων από την πρώτη περίοδο, με τον Στέφαν Ποτ να σκοράρει 7 πόντους, ενώ Τιλί και Γουίλιαμς από πέντε πόντους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κολοσσός στάθηκε αρκετά άστοχος τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Από την άλλη, το Λαύριο επιτέθηκε κυρίως στην καρδιά της ρακέτας των Ροδιτών.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έκανε την δική της προσπάθεια να μειώσει στο σκορ και να διεκδικήσει ότι της αναλογούσε, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν πρόσωπο με τον Μομίροβ να πετυχαίνει buzzer beater τρίποντο και να φέρνει τη διαφορά και πάλι στους 8 πόντους (62-54).

Η τέταρτη περίοδος αποτέλεσε τυπική διαδικασία τον Κολοσσό, ο οποίος διεύρυνε τη διαφορά του σκορ με κλειδί την άμυνα και την επιθετική νηφαλιότητα.
Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Κένι Γουίλιαμς ο οποίος πέτυχε 16 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν και οι Ποτ (12), Τιλί (11), Σλαφτσάκης (10) και Μομίροβ (10)

Τα δεκάλεπτα: 30-15, 43-29, 62-54, 80-59

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0