Basket Talk

Χεζόνια: «Ακόμη κι εγώ θα με αποδοκίμαζα. Το άξιζα, δεν κρατάω κακία τους αγαπώ όλους μέχρι τον ουρανό»

Χεζόνια: «Ακόμη κι εγώ θα με αποδοκίμαζα. Το άξιζα, δεν κρατάω κακία τους αγαπώ όλους μέχρι τον ουρανό»

Ο Μάριο Χεζόνια δικαιολόγησε τους φίλους του Παναθηναϊκού που τον αποδοκίμασαν λέγοντας χαρακτηριστικά πως και ο ίδιος αυτό θα έκανε στη θέση τους!

ΟΜάριο Χεζόνια αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ουνίξ στο ΟΑΚΑ, όμως με τη λήξη της αναμέτρησης ο Κροάτης τόνισε πως θα τους καταλαβαίνει και ότι και ο ίδιος θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.

«Δεν μου ήταν εύκολο όλο αυτό. Καταλαβαίνω απόλυτα και δικαιολογώ τους οπαδούς που με αποδοκίμαζαν και φυσικά τους συγχωρώ» ήταν τα πρώτα λόγια του Κροάτη στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι άνθρωποι μου, είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας. Αν ήμουν στην εξέδρα και ερχόταν κάποιος σαν εμένα αντίπαλος θα αποδοκίμαζα κι εγώ. Πιστεύω ότι άξιζα να με αποδοκιμάζουν», είπε ο φόργουορντ της Ουνίξ και κατέληξε λέγοντας:

«Μπορεί κάποιοι να με αποδοκίμασαν περισσότερο αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Τους αγαπάω όλους μέχρι τον ουρανό» ενώ όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του να ακουμπήσει το τριφύλλι στο αυτοκόλλητο σήμα στο κέντρο του γηπέδου όταν μπήκε στο ΟΑΚΑ απάντησε στα ελληνικά: «Μόνο ΠΑΟ».απάντησε στα ελληνικά: «Μόνο ΠΑΟ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0