Basket Talk

Γιούχα για Χεζόνια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Γιούχα για Χεζόνια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Κάπως διαφορετικά θα περίμενε ο δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ αλλά διαφορετικά εξελίχθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να είχε φτάσει μέχρι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περασμένο Μάρτιο για να σηκώσει στα χέρια του Κροάτη σταρ αλλά 8 μήνες αργότερα τον υποδέχθηκε με έντονες αποδοκιμασίες.

Οι πράσινοι προφανώς δεν συγχωρέσαν στον Κροάτη σταρ όχι τόσο το γεγονός ότι δεν έμεινε στην ομάδα τους το περασμένο καλοκαίρι παρά τις δηλώσεις «αιώνιας πίστης» του Χεζόνια αλλά το ότι είχε γράψει στα social media κάτι που αποδείχθηκε ψευδές. Ότι δεν θα παίξει ποτέ ξανά αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Και αυτό γιατί το έκανε το βράδυ της Πέμπτης (11/11).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων υπήρχαν κάποια χαλαρά χειροκροτήματα μεμονωμένα από φίλους του Παναθηναϊκού αλλά όταν ξεκίνησε το ματς ο Χεζόνια έγινε κόκκινο πανί. Όποτε ακουμπούσε τη μπάλα οι αποδοκιμασίες από το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών ήταν έντονες και συνεχείς κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στον «super Mario» τον οποίο ο Περάσοβιτς απέσυρε γρήγορα από τη βασική πεντάδα.

Προφανώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν συγκινήθηκαν ούτε από την κίνηση του Χεζόνια όταν πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα να γονατίσει και να δώσει με το χέρι ένα “φιλί” στο αυτοκόλλητο σήμα με το τριφύλλι στο κέντρο του γηπέδου…

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0