Basket Talk

Μπάκεν Μπέαρς - Περιστέρι 83-75: Δεν είχε αντίδοτο για τον Τζάρετ Τζάκσον και θα παίξει τα ρέστα του στη Γερμανία

Μπάκεν Μπέαρς - Περιστέρι 83-75: Δεν είχε αντίδοτο για τον Τζάρετ Τζάκσον και θα παίξει τα ρέστα του στη Γερμανία
Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή το Περιστέρι. Θα το παλέψει για την πρόκριση κόντρα στην Κραϊλσχάιμ. 
Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στη Δανία και γνώρισε ήττα με 83-75 από τους Μπάκεν Μπέαρς στο πλαίσιο αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να κάνει μια τεράστια ανατροπή, γυρνώντας από το -19 (54-35), ωστόσο, δε βρήκε τρόπο να σταματήσει τον Τζάρετ Τζάκσον, που την πλήγωσε ανεπανόρθωτα με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και κομβικά καλάθια στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. 

Πλέον, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου για να προκριθεί μέσω της πρώτης δυάδας της βαθμολογίας θα πρέπει την άλλη εβδομάδα να νικήσει στη Γερμανία την Κραϊλσχάιμ. Αν στο άλλο ματς του ομίλου η Τσμόκι Μινσκ νικήσει εντός έδρας τους Μπάκεν Μπέαρς τότε το Περιστέρι θα θέλει νίκη με διαφορά το σύνολο της οποίας μαζί με τη διαφορά ήττας των Μπέαρς θα είναι 14 πόντοι. Δηλαδή, αν οι Μπέαρς χάσουν με έναν πόντο διαφορά το Περιστέρι θα χρειαστεί νίκη με 13, αν χάσουν με 2 θα χρειαστεί νίκη με 12 κοκ. Αν οι Μπέαρς νικήσουν στη Λευκορωσία, τότε το Περιστέρι θα χρειαστεί νίκη με 11 πόντους διαφορά για να αφήσει εκτός την Κραϊλσχάιμ στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, χάρις σε ένα σερί 10-0 που μετέτρεψε το 8-19 σε 18-19 στο 6'. Γενικότερα το Περιστέρι αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, δεχόμενο 54 πόντους, με τους 15 εξ'αυτών να προέρχονται από δικά του λάθη. 

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου παρουσίασε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο μετά την ανάπαυλα και τρέχοντας επιμέρους σκορ 19-12 στην τρίτη περίοδο, κατάφερε να μειώσει σε 66-57. 

Η αντεπίθεση συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να προσπερνάει με 70-68 στο 35' με τρίποντο του Ίαν Μίλερ. Νέο μακρινό σουτ του Τεράν Πέτεγουεϊ έγραψε το 73-72 υπέρ της ελληνικής ομάδας στο 37', ωστόσο, ο Τζάρετ Τζάκσον πήρε ξανά την κατάσταση στα χέρια του και με 7 προσωπικούς του πόντους τα τελευταία δυό μισή λεπτά σφράγισε τη νίκη των Δανών

Τα δεκάλεπτα: 28-18, 54-38, 66-57, 83-75

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Βασιλική Καραμούζα 

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0