Basket Talk

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τρεβίζο η ΑΕΚ, παρά την υπερπροσπάθεια του Κολόμ!

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τρεβίζο η ΑΕΚ, παρά την υπερπροσπάθεια του Κολόμ!

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην εντός έδρας νίκη απέναντι στην Τρεβίζο, και τον Κολόμ να κάνει την δική του προσπάθεια παρά την γαστρεντερίτιδα που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες. Έτσι γνώρισε την ήττα με σκορ 77-92.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε την ιταλική Τρεβίζο για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basket Champions League, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών στην Basket League! 

Ο Κολόμ παρότι είχε τεθεί εκτός, λόγω γαστρεντερίτιδας, βρέθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ και μάλιστα, ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα! Ο Στέφανος Δέδας, επιδεικτικά προτίμησε να αφήσει εκτός αγώνα τον Γιώργο Μπόγρη, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους «κίτρινους»!

Με ένα σερί 7-0 η Τρεβίζο, κατάφερε να προπορευτεί στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» να ακολουθούν και να μειώνουν άμεσα! Ο Κολόμ, παρά την γαστρεντερίτιδα, έδειξε πως πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε μοιράσει ήδη τρείς ασίστ.

Το δεύτερο δεκάλεπτο δεν κύλισε ιδανικά για την «ένωση», καθώς η Τρεβίζο διαχειρίστηκε ανισορροπία της ΑΕΚ, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα στις εκτελέσεις, καθώς επίσης και αμυντικά ήταν νωθροί.

Το έργο της ΑΕΚ ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι 14 εις βάρος της πόντοι στο ημίχρονο.

 

Οι γηπεδούχοι στο τρίτο δεκάλεπτο μείωσαν στο σκορ και... έδωσαν ζωή τις ελπίδες τους! Ο Νίκος Παππάς βρισκόταν (νοητικά) εκτός αγώνα, χωρίς να συνεισφέρει για την «βασίλισσα».

Η υπομονετική Τρεβίζο, ξεκινώντας άστοχη στο τέταρτο δεκάλεπτο, έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να ροκανίσει τη διαφορά περεταίρω αλλά η «ένωση» πέταξε την ευκαιρία αυτή και η ψαλίδα ξαναπήγε στους 10 πόντους άμεσα! Ο εξαιρετικός (ακόμη και αδιάθετος) Κολόμ με δύο συνεχόμενα τρίποντα έφερε σε απόσταση αναπνοής την αναμέτρηση, αλλά οι Ιταλοί ήταν απόλυτα ψύχραιμοι και… καθάρισαν το ματς!

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενος ήταν ο Χένρι Σίμς, ο οποίος πέτυχε 31 πόντους (78% σουτ 2 πόντων) και μάζεψε 13 ριμπάουντ, κάνοντας ντάμπλ-ντάμπλ!

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 36-50, 60-65, 77-92.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0