Basket Talk

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με διάθεση να παίξουμε άμυνα!»

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με διάθεση να παίξουμε άμυνα!»

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν της επιστροφής του στην Α1 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το... διπλό πρόσωπο των Πειραιωτών. Από την άλλη, ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στη μαχητικότητα των παικτών του και στην προοπτική του να προπονήσει την Εθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε στην ΕΡΤ την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού με 103-78 απέναντι στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική της Basket League, τονίζοντας:

«Δεν μπήκαμε με διάθεση να πιέσουμε στην άμυνα και στην επίθεση. Η ΑΕΚ έπαιξε ένα παιχνίδι που θέλει ο προπονητής της με πολύ iso. Συνολικά είχαμε 27 ασίστ και 103 πόντους για 8 λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σοβαροί και κερδίσαμε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, 12 παίκτες αξιόλογους. Αυτό είναι μία ευτυχία για τον προπονητή. Παίξαμε με Παρασκευή πρωί, με την ένταση που έχουν τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα κοιμάσαι στις 3 πρωί και παίξαμε πάλι Κυριακή μεσημέρι. Αυτή θα είναι η δουλειά όλο τον χρόνο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο μέρος».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Στέφανος Δέδας είδε τους παίκτες του να βάζουν… δύσκολα στους γηπεδούχους για τρία δεκάλεπτα, στο τέλος όμως έμειναν από δυνάμεις και υπέκυψαν στη φόρα του Ολυμπιακού.

Εκείνος, δήλωσε«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τρία δεκάλεπτα μείναμε στο ματς, με καλή τακτική, χωρίς δύσκολα σουτ, αλλά με καλά plays. Κράτησαν τον ρυθμό σε υψηλό επίπεδο με την ενέργειά τους και δεν αντέξαμε. Κρατάμε τα καλά κομμάτια. Αυτή η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων τουλάχιστον σήμερα. 

Είμαστε μείον τρεις παίκτες στον σχεδιασμό μας για την εποχή αυτή. Ο Παππάς μπαίνει αύριο 100% και θα παίξει την Τετάρτη. Είμαστε στην αγορά για δύο παίκτες, για έναν ψηλό και τον αντικαταστάτη του Χάρις. Το όνειρό μου ήταν να είμαι στην Εθνική. Είναι τιμή μου που υπάρχει αυτή η προοπτική. Με τον κ. Λιόλιο δεν μιλήσαμε προσωπικά. Έχω φορέσει εθνόσημο, με άλλη Εθνική ομάδα, μόνο που υπάρχει αυτή η αναφορά σε μένα είναι τιμή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0