Basket Talk

Διαμαντίδης για Σπανούλη: «Εύχομαι να μείνει στο μπάσκετ» (video)

Διαμαντίδης για Σπανούλη: «Εύχομαι να μείνει στο μπάσκετ» (video)

Μπορεί ο Βασίλης Σπανούλης να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ωστόσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ελπίζει να παραμείνει στον χώρο του μπάσκετ σε όποιο πόστο θέλει εκείνος.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» λίγους μήνες μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Όσα δήλωσε ο Διαμαντίδης για την απόσυρση του Σπανούλη στο «Ενώπιος Ενωπίω»:

«Δεν ξεχνιούνται αυτά τα τρίποντα δυστυχώς. Είχαμε κοινή πορεία ως συμπαίκτες στην Εθνική και στον Παναθηναϊκό κάναμε αρκετή παρέα και μέναμε μόνοι μας τότε. Σίγουρα ότι θέλαμε να πετύχουμε και οι δύο στην ομάδα μας και στην Εθνική. Είναι 100% αφοσιωμένος στο μπάσκετ, του αρέσει ο αθλητισμός. Ταιριάξαμε αμέσως. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε εδώ μετά από πολλή δουλειά. Σαν αντίπαλος ήταν ένας άνθρωπος που έπρεπε να προσέχουμε παραπάνω. Οι στιγμές με την Εθνική σου μένουν παραπάνω από τις υπόλοιπες, αλλά και οι διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό ήταν ξεχωριστές. Βασικά αυτό που θέλω εγώ είναι να μην φύγει από το χώρο του μπάσκετ και θέλουμε να μείνει. Είναι δική του επιλογή η προπονητική, αλλά εύχομαι να μείνει στο μπάσκετ. Το πόστο του θα το θελήσει ο ίδιος».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0