Basket Talk

Κασελάκης: «Κλειδί η ισορροπία στα συναισθήματά μας» (video)

Κασελάκης: «Κλειδί η ισορροπία στα συναισθήματά μας» (video)
Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό. 
Πρεμιέρα απέναντι στη Μονακό θα κάνει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague (30/09, 20:00). Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και για την προσεχή αντίπαλο των «πρασίνων».

Αρχικά ανέφερε: «Όπως κάθε πρεμιέρα έτσι και αυτή θα είναι δύσκολη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η Euroleague. Πέρσι, καλώς ή κακώς, κακώς μάλλον, ήμασταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία κάτι το οποίο δεν αρμόζει στον σύλλογό μας και το ξέρουμε καλά. Η Euroleague θα είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος γι’ αυτό και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σαν ένα μαραθώνιο και όχι σαν έναν αγώνα σπριντ 100 μέτρων. Η λέξη κλειδί για μένα θα είναι ισορροπία στα συναισθήματά μας, είτε προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη, είτε από μια απογοητευτική ήττα».

Για το τι βλέπει στη Μονακό ως αντίπαλο: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους. Έχουμε ετοιμάσει το παιχνίδι τακτικά και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ελέγξουμε και μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματά μας, δηλαδή ούτε να υπερενθουσιαστούμε αν πάρουμε κάποια διαφορά, ούτε να απογοητευτούμε αν πάρει η Μονακό διαφορά. Το παιχνίδι έχει πολλές κατοχές και θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι για να μπορέσουμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη».



Η Μονακό ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι, που θα στοχεύσει ο Παναθηναϊκός; «Η Μονακό διαθέτει ποιοτικούς παίκτες αλλά εμείς δεν πάμε εκεί με τη λογική να σκοτώσουμε το παιχνίδι τους αλλά για να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, μέσω της έντασής μας στην άμυνα και των ριμπάουντ. Προφανώς και θα δούμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και τις δυνατότητές τους, αλλά θα εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι και πως θα είμαστε εμείς καλύτεροι».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον νέο Παναθηναϊκό: «Το μόνο που πρέπει να περιμένουμε όλοι είναι να δούμε μια ομάδα να μάχεται. Το πως θα παρουσιαστούμε στο ποσοστό ευστοχίας είναι θέμα ημέρας και αυτοπεποίθησης την οποία θα πάρουμε μέσα από τη δική μας άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε μια μάχη για 40 λεπτά».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0