Basket Talk

Μοτιεγιούνας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι μία πραγματική μάχη»!

Μοτιεγιούνας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι μία πραγματική μάχη»!

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Euroleague, όντας βασικό μέλος της Μονακό και παραχώρησε δηλώσεις κατά τις οποίες τόνισε πως το παιχνίδι της Πέμπτης (30/09) θα είναι μία πραγματική μάχη!

Ως πραγματική μάχη χαρακτήρισε ο Ντονάτας Μοτιεγούνας την αναμέτρηση της Μονακό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague στη Γαλλία.

Ο Λιθουανός διεθνής σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε ανυπόμονος για ό,τι ακολουθεί στη διοργάνωση, ενώ όσον αφορά τον «Εξάστερο» και ποια θα είναι τα κλειδιά του αγώνα τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα συνηθισμένη στον ανταγωνισμό και σε αυτά τα υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι ένας σύλλογος με πολλούς τίτλους, πολύ δυνατός, και αυτό το ματς θα είναι μια πραγματική μάχη για εμάς.

Η Ευρωλίγκα είναι σκληρή, ανταγωνιστική, σταθερή και βασίζεται πολύ στο physical game. Οι καλύτερες ομάδες συμμετέχουν σε αυτή και δεν θα είναι εύκολο. Θα υπάρξουν πολλά εμπόδια μπροστά μας. Αλλά αυτό είναι που μας οδηγεί... αυτή η επιθυμία να τα ξεπεράσουμε και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0