Basket Talk

Από τα «ξάγρυπνα» Σεπόλια στην κορυφή του κόσμου αγκαλιά με τον γιο του!

Από τα «ξάγρυπνα» Σεπόλια στην κορυφή του κόσμου αγκαλιά με τον γιο του!
Ο Αντετοκούνμπο και οι πανηγυρισμοί με την οικογένειά του που σκόρπισαν χαρά μέχρι... τα Σεπόλια!
Σχετικά Άρθρα

Την πιο κατάλληλη στιγμή φαίνεται πως «διάλεξε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να στεφθεί Πρωταθλητής του ΝΒΑ, με τον τίτλο του MVP των τελικών να τον συνοδεύει

Αυτό, γιατί είχε την ευκαιρία να γιορτάσει την επιτυχία των Bucks με την οικογένειά του, η οποία αναμένεται να μεγαλώσει κατά ένα μέλος, αφού ο Giannis και σύντροφός του Μαράια περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

E6zn-kLWQAE9aGS.jpg

Πρώτη στην αγκαλιά του έπεσε η μητέρα του, Βερόνικα, με τον πρώτο του γιο, Λίαμ να παίρνει σειρά με τον τρελαμένο μπαμπά να πανηγυρίζει με την ψυχή του, πετώντας τον μικρό στον αέρα! Η βραδιά θα ήταν ονειρική αν μπορούσε να παρευρεθεί και ο αδερφός του και έτερο μέλος των Bucks, Θανάσης, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα!

Την ώρα που στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης γινόταν το επίκεντρο της μεγάλης... γιορτής, σε μια άλλη γωνιά της γης και συγκεκριμένα στα Σεπόλια, όπου μεγάλωσε ο Αντετοκούνμπο, αντί για τον πρωινό τους καφέ, έπιναν... σαμπάνιες! Ο Γιάννης Τζίκας, άλλωστε, ιδιοκτήτης της καφετέριας από την οποία περνούσαν καθημερινά τα αδέρφια, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0