Basket Talk

NBA Finals: Η απόλυτη φωτογραφία του Game 5 ανήκει στον «Greek Freak»

NBA Finals: Η απόλυτη φωτογραφία του Game 5 ανήκει στον «Greek Freak»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός το ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος του Game 5 των τελικών του ΝΒΑ κατάφερε να προσφέρει την καλύτερη φωτογραφία από την αναμέτρηση των Bucks με τους Suns σε ενα contrast συναισθημάτων.
Σχετικά Άρθρα

Η έκφραση "μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις" αποτυπώνεται απόλυτα στην φωτογραφία που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε μία από τις τελευταίες στιγμές του Game 5. Οι Phoenix Suns είχαν την ευκαιρία να προσπεράσουν στο σκορ με τον Devin Booker (120-119), όμως ο Jrue Holiday έκλεψε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Έφυγε στην αντεπίθεση 13" πριν το τέλος του αγώνα και δίνοντας alley oop πάσα στον «Greek Freak» του έδωσε την ευκαιρία να καρφώσει και παράλληλα να κερδίσει το φάουλ από τον Chris Paul.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε δίχνει τον Lebron James και περσινό πρωταθλητή με τους Lakers, να παρακολουθεί έκπληκτος την εξέλιξη του αγώνα από την πρώτη σειρά του γηπέδου, ενώ φίλοι της ομάδας φαίνεται πως προτιμούν να μην κοιτάξουν καν την κατάληξη της μπάλας. Αυτό απέφυγε και μία κυρία που βρισκόταν στις μπροστινές θέσεις του γηπέδου, με τον φωτογραφικό φακό να αποτυπώνει την απογοήτευση στα πρόσωπα των φίλων των Suns.

Μάλλον θα συνειδητοποίησαν ότι η μεγάλη ευκαιρία που είχαν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην πόλη τους... πέταξε.

οοο.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0