Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Δεν είχα δει το μπλοκ στον Ayton»

Αντετοκούνμπο: «Δεν είχα δει το μπλοκ στον Ayton»
Ο «Greek Freak» μίλησε ενόψει του Game 5 με τους Suns.
Σχετικά Άρθρα

Το Μιλγουόκι θέλει να «σπάσει» την έδρα των Suns και να πάρει προβάδισμα στους τελικούς. Ο φυσικός ηγέτης των Bucks, Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη συνέντευξη Τύπου πριν το πέμπτο παιχνίδι μίλησε για τον Khris Middleton, καθώς και τη φάση του αγώνα στο Game 4. Την τάπα στον Deandre Ayton, λίγο πριν το τέλος.

Ο Γιάννης παραδέχθηκε ότι δεν είχε δει την φάση, αλλά ξεκαθάρισε ότι πρέπει να αφήσουν πίσω τους αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουν τη συνέχεια των τελικών: «Ξέρω πόσο σπουδαίος είναι ο Khris Middleton, ξέρω ότι δεν έχει εκτιμηθεί όσο θα έπρεπε. Είναι σπουδαίος. Βλέπεις στιγμές στο παρκέ, στα τελευταία δύο λεπτά έβαλε τόσους πόντους μαζεμένους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να το κάνει. Τον χρειαζόμαστε να το κάνει αυτό, να κλείνει τα ματς, είμαι περήφανος για την πορεία του».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Δεν μπορείς να κοιτάζεις όμως το παρελθόν, πρέπει να συνεχίζεις να βελτιώνεσαι. Σαν ομάδα έχουμε δουλέψει σκληρά στη διάρκεια της χρονιάς και παλεύουμε σε κάθε αγώνα για να μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα, μας νοιάζει να παλεύουμε και να τα καταφέρνουμε μαζί. Προσπαθείς να πάρεις μία, δύο νίκες, να χτίσεις το μομέντουμ».

Όσον αφορά την τάπα στον Ayton σχολίασε: «Όχι, δεν την είχα δει μέχρι σήμερα, μέχρι το film session. Ήταν σπουδαία φάση. Όταν σκέφτεσαι να κερδίσεις, κάνεις εξτρίμ πράγματα. Είναι όμως στο παρελθόν. Πρέπει να βρω τρόπους για να γίνει η ομάδα μου σπουδαία. Εκτιμώ αυτή την φάση, αλλά πρέπει να προχωρήσω προς τα εμπρός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0