Basket Talk

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, πίστευα πως έχω διαλύσει το γόνατο μου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, πίστευα πως έχω διαλύσει το γόνατο μου»
Για τις αρχικές φοβίες του αναφορικά με τον τραυματισμό του στο γόνατο μίλησε ο Αντετοκούνμπο που δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πιθανό ενδεχόμενο συμμέτοχης του στο Game 2.
Σχετικά Άρθρα

Ο «Greek Freak», αφού απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα στους Hawks, έδωσε ξανά το «παρών» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Bucks, χωρίς ωστόσο η επιστροφή του να μπορέσει να συνδυαστεί και με νίκη της ομάδας του .

Ο Γιάννης βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του πρώτου Τελικού του NBA και όπως ήταν λογικό, το σύνολο των ερωτήσεων αφορούσε τον τραυματισμό του αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του.

«Έκανα αποθεραπεία όλο το 24ωρο για να μπορέσω να αγωνιστώ ξανά. Δεν είδα ξανά τον τραυματισμό μου. Δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εκείνη τη στιγμή, πίστεψα πως θα μείνω εκτός δράσης για ένα χρόνο. Πίστεψα πως είχα διαλύσει το γόνατό μου. Ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας είχα αυτήν την αίσθηση», υποστήριξε ο Έλληνας superstar.

Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στην πιθανή συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι, υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα έπειτα από δυο παιχνίδια. Ένιωσα υπέροχα που έπαιξα απόψε. Δεν πόνεσα καθόλου. Το γόνατό μου ήταν σε σταθερή κατάσταση. Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα είμαι αύριο, όμως θεωρώ πως θα νιώσω καλύτερα στο Game 2».

Τόσο ο «Greek Freak», όσο και ο Deandre Ayton έπαιξαν για πρώτη φορά στη ζωή τους σε Τελικούς του ΝΒΑ, αριθμώντας περισσότερους από 15 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ανάλογη επίδοση είχε να εμφανιστεί από το 1999, όταν ο τότε ρούκι σε τελικούς Tim Duncan είχε σημειώσει 33 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Ιστορική μέρα ήταν και για τον «Cp3» που -όντας 36 ετών- έγινε ο δεύτερος γηραιότερος που σκοράρει τουλάχιστον 32 πόντους σε Τελικούς.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0