Basket Talk

Προολυμπιακό τουρνουά: Σοβαρός ο τραυματισμός του Γιόβιτς, χάνει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Προολυμπιακό τουρνουά: Σοβαρός ο τραυματισμός του Γιόβιτς, χάνει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Στέφαν Γιόβιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής ημέρας του Προολυμπιακού τουρνουά, καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Σερβίας με τις Φιλιππίνες και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 5-7 βδομάδες.

Σχετικά Άρθρα
Η Σερβία δεν κατάφερε να χαρεί την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Προολυμπιακό τουρνουά αυτή τη φορά κόντρα στις Φιλιππίνες, καθώς ο Στέφαν Γιόβιτς αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό όπως αποδείχθηκε και θα χάσει το υπόλοιπο τουρνουά στο Βελιγράδι αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση πρόκρισης της Σερβίας.

Σύμφωνα με τα σέρβικα δημοσιεύματα τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος θα χρειαστεί 5-7 βδομάδες για να επανέλθει πλήρως και αυτό σημαίνει ότι ο Ίγκορ Κοκόσκοφ δεν θα τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Οπότε προστέθηκε ακόμη ένας παίκτης στην μακρά λίστα των απόντων για τη Σερβία μετά τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λούτσιτς, Νέντοβιτς, Γκούντουριτς, Λάζιτς, Ραντούλιτσα, Μαρίνκοβιτς, Γιάραμαζ, Γιόκιτς, Ποκουσέφσκι, Σμάιλαγκιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0