Basket Talk

Διάταση στο αριστερό γόνατο ο Αντετοκούνμπο

Διάταση στο αριστερό γόνατο ο Αντετοκούνμπο

Διάταση στο γόνατο είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο.

Σχετικά Άρθρα

Δίχως τον δις MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο θα υποχρεωθούν να παίξουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Μιλγουόκι Μπακς κατ’ αρχήν στον 5ο τελικό της σειράς με τους Ατλάντα Χοκς εντός έδρας και πιθανότατα και για το επόμενο.

Ο Greek Freak τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου (7’14’’ πριν το τέλος της με το σκορ στο 72-62 για τους Χοκς) στο αριστερό γόνατο μετά από άτσαλη πτώση και αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ακόμη και για ρήξη χιαστού. Όταν χτύπησε έμεινε για λίγη ώρα στο παρκέ περιτριγυρισμένος από παίκτες και των δύο ομάδων. Τελικά αφού κάθισε για λίγο στο παρκέ σηκώθηκε με τη βοήθεια του αδερφού του Θανάση και αποχώρησε από το γήπεδο με τις κάμερες στους διαδρόμους των αποδυτηρίων να δείχνουν ότι περπατούσε χωλαίνοντας μεν, δίχως βοήθεια δε.

Η ακριβής διάγνωση για τον Giannis θα γίνει γνωστή μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων (μαγνητική τομογραφία) στις οποίες υποβλήθηκε με τις πιθανότητες πάντως να επιστρέψει στον αμέσως επόμενο, εντός έδρας, αγώνα για τους τελικούς της Ανατολής να είναι σχεδόν μηδενικές ενώ το να είναι διαθέσιμος μέχρι το τέλος της σεζόν μάλλον θα πρέπει ομοίως να αποκλειστεί.

Γιάννης Ψαράκης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0