Basket Talk

Ανανέωσε με τη Φενέρμπαχτσε ο Πιερ!

Ανανέωσε με τη Φενέρμπαχτσε ο Πιερ!
Η Φενέρμπαχτσε μετά την αποτυχημένη απόπειρα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας ξεκίνησε την στελέχωση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταϊσόν Πιερ για τα επόμενα 2+1 χρόνια.
Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε την φετινή σεζόν να φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου και αυτό αποτελεί κίνητρο για την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ να δημιουργήσει ένα δυναμικό ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2021/2022).

Η τουρκική ομάδα έμεινε απολύτως ικανοποημένη από της απόδοση του Νταϊσόν Πιερ και αποφάσισε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ το καλοκαίρι του 2023-24 υπάρχει option για ανανέωση ακόμη ενός έτους.

Ο Καναδός φόργουορντ απέδειξε από την πρώτη του σεζόν στη Εuroleague ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις, σημειώνοντας 9.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και  2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 36 αγώνες στη διοργάνωση. Παράλληλα αναδείχθηκε από την Ένωση Παικτών ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής στην φετινή Εuroleague.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0