Basket Talk

ΝΒΑ: Νέο επεισόδιο με οπαδό να εισβάλει στο παρκέ την ώρα του 76ers-Wizards

ΝΒΑ: Νέο επεισόδιο με οπαδό να εισβάλει στο παρκέ την ώρα του 76ers-Wizards

Συνεχίζουν να παρατηρούνται περιστατικά που αμαυρώνουν την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα του ΝΒΑ.

Σχετικά Άρθρα

Έντονος προβληματισμός έχει υπάρξει στις ΗΠΑ μετά το 5ο διαφορετικό επεισόδιο σε 6 μέρες, με οπαδό των 76ers να εισβάλει στο παρκέ του Wells Fargo Center εν ώρα αγώνα. Άνθρωπος από την ασφάλεια του γηπέδου παρατήρησε ότι πρόθεση του ήταν να διακόψει τη ροή του παιχνιδιού και αφού ενήργησε αστραπιαία πρόλαβε να τον ακινητοποιήσει με το που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη απρεπή συμπεριφορά φιλάθλου στα φετινά playoffs, αφού έχει ήδη προηγηθεί το φτύσιμο στον Trae Young στο MSG, η ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Ja Morant στο Vivint Arena, το μπουκαλάκι με νερό που στόχευε τον Kyrie Irving στο TD Garden, αλλά και το συμβάν με τον Westbrook και τα ποπ κορν στο Wells Fargo Center, ξανά από οπαδό των 76ers.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εισβολέας του 76ers-Wizards έχει ήδη δεχτεί δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδο της Φιλαδέλφεια, ενώ ταυτόχρονα, αναμένεται να του επιβληθούν ποινές βάσει του νομικού κώδικα της πόλης.

«Η επιστροφή των περισσότερων οπαδών του NBA στα γήπεδα έφερε μεγάλο ενθουσιασμό και ενέργεια στα playoffs, αλλά είναι κρίσιμο να δείξουμε όλοι μας σεβασμό στους παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων το ΝΒΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Παικτών δηλώνοντας: «Οι αληθινοί οπαδοί τιμούν και σέβονται την αξιοπρέπεια των παικτών. Κανείς δεν πρέπει να προσπαθεί να βλάψει ή να παραβιάσει τον προσωπικό χώρο των αθλητών».

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0