World Sports

«Απασφάλισε» ο Τεντόγλου: «Δεν θέλω να με χρησιμοποιεί η παγκόσμια ομοσπονδία για τα πειράματά της!» (video)

«Απασφάλισε» ο Τεντόγλου: «Δεν θέλω να με χρησιμοποιεί η παγκόσμια ομοσπονδία για τα πειράματά της!» (video)

Για άλλη μια φορά, ο Μίλτος Τεντόγλου φανέρωσε την έντονη δυσαρέσκειά του, για τις αποφάσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ήταν και πάλι… ασταμάτητος! Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε ξανά πρωταθλητής Ευρώπης, αυτή τη φορά στην Ρώμη! Στις δηλώσεις του μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου, ο «Superman» εξέφρασε εκ νέου τα παράπονά του προς την παγκόσμια ομοσπονδία, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον χρησιμοποιούν για τα πειράματά τους.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής:

«Για μένα πιο πολύ μετράει η επίδοση που θα κάνω και το πώς θ' αγωνιστώ. Αν μπορώ να δώσω μία καλή... μάχη, αν μπορώ ν' απαντήσω σε άλλους αθλητές. Δεν είμαι άτομο που κυνηγάει κάποιο σερί. Μου αρέσει ν' αγωνίζομαι, δεν κυνηγάω τα πολλά μετάλλια.

Το δύσκολο κομμάτι είναι να υπάρχει κίνητρο και να συνεχίζεις ν' αγωνίζεσαι. Πάντα βρίσκω τον τρόπο και θέλω πάντα να βελτιώνομαι. Μου αρέσει ν' αγωνίζομαι και να κάνω άλματα.

Το τριπλούν είναι από τα αγαπημένα αγωνίσματα. Αυτό και το ύψος τα παρακολουθώ. Θα ήθελα να κάνω τριπλούν. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα με τις αποφάσεις που θα πάρει η παγκόσμια ομοσπονδία γιατί δεν θέλω να είμαι το παιχνίδι τους και δεν θέλω να με χρησιμοποιούν για τα πειράματα τους.

Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ελπίζω να καταφέρω να κερδίσω ξανά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0