World Sports

EHF European Cup: Στο ΣΕΦ ο ιστορικός δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βάλουρ!

EHF European Cup: Στο ΣΕΦ ο ιστορικός δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βάλουρ!

Την ευκαιρία να «γράψει» ιστορία μπροστά στο κοινό του θα έχει ο Ολυμπιακός, καθώς ο δεύτερος τελικός του EHF European Cup απέναντι στη Βάλουρ το ερχόμενο Σάββατο (25/05, 20:00) θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ έκανε δεκτό το αίτημά του προκειμένου να διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του EHF European Cup στο ΣΕΦ, αντί για τη Χαλκίδα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει.

Έτσι, με τον «ερυθρόλευκο» κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο απέναντι στη Βάλουρ, από την οποία ηττήθηκε στην πρώτη αναμέτρηση (18/05, 30-26).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι ο τελικός του EHF European Cup με αντίπαλο τη Βαλούρ, θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Ο ιστορικός ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/05) και ώρα 20:00. Γεμίζουμε το ΣΕΦ για να διεκδικήσουμε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα (20/05, 11:00) και θα πραγματοποιείται ως εξής :

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών (από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης) και από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0