World Sports

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!

Το «χρυσό» εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πήρε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινόυπολης, στην κατηγορία των 86κ. ελευθέρας πάλης.

Η ολυμπιακή πρόκριση για τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ ήρθε στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης! Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης επιβεβαίωσε ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων στην κατηγορία των 86κ. ελευθέρας πάλης, δεν έχασε ούτε πόντο και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παρίσι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κουρουγκλίεφ νίκησε αρχικά τον Σλοβάκο Μπόρις Μακόεφ (4-0), επικράτησε με τεχνική πτώση επί του Τούρκου Οσμάν Γκότσεν και στα προημιτελικά «υπέταξε» τον Πολωνό Σεμπάστιαν Γεζιερζάνσκι (3-0). Απέναντι στον κρίσιμο αγώνα με τον Ουκρανό Βασίλι Μικαΐλοφ, ο Έλληνας αθλητής νίκησε (3-0) και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κάπως έτσι, μετά τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη (74κ.), η Ελλάδα θα εκπροσωπείται και από δεύτερο αθλητή στην πάλη. Νωρίτερα, η Μαρία Πρεβολαράκη δεν τα κατάφερε στην κατηγορία των 53κ. των γυναικών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0