World Sports

Κυπελλούχος ξανά ο Ολυμπιακός, νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στον τελικό και πανηγύρισε το 25ο της ιστορίας του! (video)

Κυπελλούχος ξανά ο Ολυμπιακός, νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στον τελικό και πανηγύρισε το 25ο της ιστορίας του! (video)

Στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον «πρωτάρη» Απόλλωνα Σμύρνης, νίκησε με 16-8 και πανηγύρισε την κατάκτηση του 25ου Κυπέλλου στην ιστορία του!

Ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή του προσέθεσε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης στο Λαιμό της Βουλιαγμένης (11/05, 16-8) και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο πρώτο οκτάλεπτο, δεν άφησε τον Ολυμπιακό να πάρει ισχυρό προβάδισμα και η περίοδος έληξε ισόπαλη 3-3.

Στη δεύτερη περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές και ξέφυγαν στο σκορ, αφού σκόραραν πέντε γκολ, με το 8-4 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. 


Με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός που διεύρυνε το προβάδισμά του και «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη.

Το τελικό 16-8 υπέρ του Ολυμπιακού τού έδωσε και το Κύπελλο, το 26ο της ιστορίας του και 7ο συνεχόμενο! 


Τα οκτάλεπτα:
3-3, 0-4, 2-3, 2-5

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 4, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0