World Sports

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανιωνίου και… πλώρη για ακόμη ένα «ερυθρόλευκο» Κύπελλο!

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανιωνίου και… πλώρη για ακόμη ένα «ερυθρόλευκο» Κύπελλο!

Ο Ολυμπιακός έκανε το «καθήκον» του απέναντι στον Πανιώνιο, επικράτησε εύκολα με 18-7 στον ημιτελικό και στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών θα συναντήσει τον «πρωτάρη» Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών βάφτηκε «ερυθρόλευκος». Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο, νίκησε με 18-7 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Σαββάτου (11/05, 17:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης που νωρίτερα σημείωσε μία ιστορική πρόκριση.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε με τον τρόπο που όριζε ο Ολυμπιακός και το τελικό σκορ δείχνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν συνεπείς για ακόμη μία φορά και πλέον θα διεκδικήσει το 25ο Κύπελλο της ιστορίας τους. Κορυφαίοι του ημιτελικού οι Ντίνος Γενηδουνιάς και Μάρτον Βάμος που σημείωσαν από τρία τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-4, 2-5, 2-6

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος Γ., Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Μουρίκης 1, Γούνας, Σοφός Κ., Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου Τ. 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0