World Sports

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Νίκησε και παρέμεινε ζωντανό στη μάχη τίτλου το «τριφύλλι» (video)!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Νίκησε και παρέμεινε ζωντανό στη μάχη τίτλου το «τριφύλλι» (video)!

Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και είχαν χάσει από τον «αιώνιο» αντίπαλο με κάτω τα χέρια. Όμως, η ομάδα του Ανδρεόπουλου έβγαλε αντίδραση, νίκησε τους Πειραιώτες με 3-2 σετ και μείωσε στη σειρά των τελικών (2-1).

Ναι αυτό ήταν ντέρμπι τελικού, σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια όπου η ομάδα του Καστελάνι έκανε περίπατο. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τα έδωσαν όλα, ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει στη νίκη με 3-2 σετ (25-15, 21-25, 20-25, 25-20, 19-17) και να στείλει τη σειρά στο «Μελίνα Μερκούρη» όπου τη Δευτέρα (22/04), οι δύο μονομάχοι θα δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι δίχως αύριο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και σαρωτικός στο πρώτο σετ το οποίο κατοχύρωσε με σχετική άνεση. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απαντήσεις και κατέκτησαν τα επόμενα δύο σετ με πρωταγωνιστές τους Ιντάλγκο και Στερν. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο φάσμα της πλήρους ήττας και της απώλειας του τίτλου, εξέλιξη που μάλλον ενήργησε αφυπνιστικά, καθώς σε εκείνο το σημείο κατέθεσαν πείσμα και ισοφάρισαν σε 2-2 σετ χάρη σε μεγάλη εμφάνιση των Φράγκου και Πετρέα, οι οποίοι πέρασαν αρκετή ώρα στο τάραφλεξ του Μετς.

Το τάι μπρέικ εξελίχθηκε σε θρίλερ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια με τον Κουβανό του Παναθηναϊκού, Ερνάντες να το «καθαρίζει» (19-17) με προσωπικούς του πόντους.

Το «τριφύλλι» πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη και μαζί με αυτή πηγαίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» την προσεχή Δευτέρα (22/04, 18:00), προκειμένου να φέρει τη σειρά στα ίσα. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός με νίκη, κλειδώνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0