World Sports

Ένα βράδυ γεμάτο… ΠΑΟΚ: Ο τρόπος με τον οποίο πήρε το 4ο Κύπελλο της ιστορίας του! (video)

Ένα βράδυ γεμάτο… ΠΑΟΚ: Ο τρόπος με τον οποίο πήρε το 4ο Κύπελλο της ιστορίας του! (video)

Σε συνέχεια της πολύ σπουδαίας ισοπαλίας που πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, η ομάδα χάντμπολ του «Δικέφαλου του Βορρά» επικράτησε με 21-20 στη Χαλκίδα της Δράμας και κατέκτησε το 4ο Κύπελλο στην ιστορία της!

Ο ΠΑΟΚ με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του συγκλονιστικού τελικού Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Χάντμπολ κόντρα στη Δράμα, νίκησε με 21-20 στο Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο και στην τέταρτη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τους Θεσσαλονικείς; Πρόκειται άλλωστε για μία απονομή που είχε να λάβει χώρα εδώ και επτά χρόνια!

Η Δράμα είχε σε φοβερή ημέρα τον τερματοφύλακα Κόρσακ με 16 επεμβάσεις (43%), ήλεγξε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε ακόμα και με τέσσερα γκολ (13-17) στο 46’.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το ματς ισοφάρισε 19-19 (58’) με τον Θανάση Παπάζογλου, ενώ στο 18-19 ο Λευτέρης Παπάζογλου σταμάτησε πέναλτι του Αδάμ Παπαδόπουλου.

Ο Τόσκας έκανε το 19-20 στο 57:50, ο Τζωρτζίνης ισοφάρισε σε 20-20 στο 58:19, η Δράμα έχασε την επίθεση και η μπάλα έμεινε στον ΠΑΟΚ.

Αυτός, στη δική του τελευταία επίθεση του ματς, κέρδισε πέναλτι με τον Ελευθεριάδη, και την τεράστια ευθύνη ανέλαβε ο Νικόλας Κουκμίσης. Το έβαλε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και ο Κουσμίσης είναι απολύτως δικαιολογημένα ο MVP του τελικού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0