World Sports

«Χρυσός» ο Τεντόγλου, αλλά χάρη στο… δεύτερο καλύτερο άλμα του! (video)

«Χρυσός» ο Τεντόγλου, αλλά χάρη στο… δεύτερο καλύτερο άλμα του! (video)

Κι όμως, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν πήρε την πρώτη θέση, επειδή το καλύτερο άλμα στον τελικό του Παγκοσμίου κλειστού στίβου.

Το πρώτο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου ήταν στα 8.22. Αυτό έμελλε να είναι και το καλύτερό του στην αναμέτρηση, όχι όμως και εκείνο που του χάρισε στο φινάλε το χρυσό μετάλλιο.

Ο λόγος; Ο Φουρλάνι έφτασε επίσης με την πρώτη του προσπάθεια στα 8.22, ισοφαρίζοντας τον Έλληνα πρωταθλητή. Επιδόσεις που δεν ξεπεράστηκαν από κανέναν αθλητή, μέχρι και την ολοκλήρωση του τελικού στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου.

Έτσι, η πρώτη θέση έμελλε να κριθεί από το δεύτερο καλύτερο άλμα. Ο Ιταλός πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση, αφού η τέταρτη προσπάθειά του έφτασε στα 8.10, αλλά ο Τεντόγλου απάντησε άμεσα 8.15.

Πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση, δεν την εγκατέλειψε έως και το φινάλε, ενώ στην 6η του προσπάθεια, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χρυσό μετά το άκυρο του Φουρλάνι, έφτασε στα 8.19, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την απόδοσή του.

Επομένως, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου της Γλασκόβης, όχι χάρη στην καλύτερή του επίδοση, αλλά στην αμέσως επόμενο! Σίγουρα κάτι σπάνιο!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0