World Sports

Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου, ό,τι χειρότερο ο τελικός το πρωί, δεν είχα καμία όρεξη» (video)

Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου, ό,τι χειρότερο ο τελικός το πρωί, δεν είχα καμία όρεξη» (video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε ένα ακόμη «χρυσό» άλμα και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής για δεύτερη φορά στο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στη Γλασκόβη. Στις καθιερωμένες δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Έλληνας υπεραθλητής προσέφερε ατάκες του εκατομμυρίου!

Ο Τεντόγλου δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τον αγώνα που έκανε, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην ώρα του τελικού, που όπως είπε προγραμματίστηκε πρωί.

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί. Ό,τι χειρότερο. Πολύ δύσκολο, δεν είχα καμία όρεξη πραγματικά. Προσπαθούσα από μόνος μου να ενεργοποιηθώ. Κουνιόμουν συνέχεια, έκανα καλό ζέσταμα. Προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στα άλματά μου, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Ήταν χαμηλά οκτάρια, εντάξει. Πολύ κακός αγώνας», είπε ο 25χρονος.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που δεν του άρεσαν υποστήριξε: «Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά εδώ δεν το έχουν ξανακερδίσει. Είναι νέοι αθλητές, είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω την όρεξη, γιατί το έχω ξανακάνει, τα έχω κερδίσει όλα. Κι είναι δύσκολο να βρεις αυτή την όρεξη πολλές φορές και ειδικά όταν είναι έτσι πρωί. Ένιωθα ότι είμαι σε Πανελλήνιο, σε Βαλκανικό, ήταν πολύ περίεργος αγώνας, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου».

Σε ό,τι αφορά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε δήλωσε: «Δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο, αλλά θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν απόγευμα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το επίπεδό του: «Είμαι σε καλό επίπεδο, αυτό σήμερα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός και θα ξεκινήσω και νωρίς σεζόν από την Ντόχα».

Για τις τρεις μεγάλες διοργανώσεις φέτος και αν σκέφτηκε να κάνει διαχείριση: «Κάποιοι επιλέγουν να μην πάνε σε κάποια διοργάνωση. Θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ, αλλά δεν μ' αρέσει να χάνω αγώνες, μ' αρέσει να πηγαίνω σε όλους. Κι εννοείται ότι θα είμαι εκεί στους Ολυμπιακούς και στο Ευρωπαϊκό και θα προσπαθήσω για όλα».

Για τα όσα κρατάει: «Ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες και χειροκροτούσα. Τίποτα άλλο. Αγωνίστηκα πραγματικά χάλια» ήταν τα τελευταία λόγια του Έλληνα πρωταθλητή.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0