World Sports

Μύθος, ασύλληπτος Τεντόγλου, ξανά «χρυσός» στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου στη Γλασκόβη! (video)

Μύθος, ασύλληπτος Τεντόγλου, ξανά «χρυσός» στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου στη Γλασκόβη! (video)

Πού αλλού να… πετάξει ο θρυλικός Μίλτος Τεντόγλου! Με καλύτερο άλμα στα 8.22, από την πρώτη του προσπάθεια, είναι ξανά «χρυσός» στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου, που διεξάγεται στη Γλασκόβη, υπερασπιζόμενος τον τίτλο του!

Ποιος να τον σταματήσει; Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου που διεξάγεται στη Γλασκόβη και υπερασπίστηκε τον τίτλο που κατέκτησε στο Βελιγράδι το 2022.


Με το πρώτο του άλμα στην αναμέτρηση, έφτασε στα 8.22, επίδοση που αποτέλεσε τελικά και εκείνη που του χάρισε την πρώτη θέση. Βέβαια, ίδιο άλμα από την πρώτη του προσπάθεια πραγματοποίησε και ο Ιταλός Φουρλάνι, επίσης από την πρώτη του προσπάθεια.

Στο τέλος όμως, το αποτέλεσμα κρίθηκε από το δεύτερο καλύτερο άλμα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε στα 8,15 (στην τέταρτη προσπάθεια), ενώ ο Ιταλός σταμάτησε στα 8,10, που αποτέλεσε και τη δεύτερη καλύτερή του προσπάθεια.




Παράλληλα, ο Τεντόγλου πήδηξε στα 7.94 στη δεύτερή του προσπάθεια, ενώ η τρίτη ήταν άκυρη. Στα δύο τελευταία του άλματα, έφτασε στα 8.11 και 8.19, βελτιώνοντας και τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του στον τελικό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φουρλάνι πραγματοποίησε άκυρο άλμα στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια, γεγονός που χάρισε στον Τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο, πριν επιχειρήσει το δικό του.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0