World Sports

Αδιανόητο φινάλε στο Ισπανία - Ελλάδα: Μόνο με αυτή τη... διαιτησία θα έχανε η Εθνική! (video)

Αδιανόητο φινάλε στο Ισπανία - Ελλάδα: Μόνο με αυτή τη... διαιτησία θα έχανε η Εθνική! (video)
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών «πάλεψε» κόντρα στην Ισπανία, ωστόσο «λύγισε» (10-9) από τις τραγικές αποφάσεις των διαιτητών, στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα και τερμάτισε στην 4η θέση.
Η Ελλάδα ήταν συγκλονιστική στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα, όμως ατυχία και διαιτητικές αποφάσεις έφεραν την ήττα από την Ισπανία (10-9) και την 4η θέση στη διοργάνωση!

Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου, άξιζε την είσοδό της στο βάθρο, ωστόσο το χάλκινο μετάλλιο δεν κατέληξε σε ελληνικά χέρια και οι διεθνείς ξέσπασαν σε λυγμούς μετά το φινάλε του ματς.

Η «γαλανόλευκη» βρισκόταν με την... πλάτη στον τοίχο (9-6), στην «εκκίνηση» του τελευταίου οκταλέπτου, αλλά κατόρθωσε να επιστρέψει, βγάζοντας εντυπωσιακές άμυνες. Με σερί 3-0 η Ελλάδα ισοφάρισε, 2:50 πριν τη λήξη και η αναμέτρηση είχε γίνει... θρίλερ.

Το 9-9 παρέμεινε μέχρι την... τελική ευθεία και στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Εθνική είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη. Η τερματοφύλακας της Ελλάδας, Ιωάννα Σταματοπούλου ανέβηκε μπροστά, έτσι ώστε οι διεθνείς να έχουν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά, οι διαιτητές καταλόγισαν επιθετικό φάουλ και... χάρισαν στις Ισπανίδες την επίθεση. Εν τέλει, η Ισπανία σκόραρε σε κενή εστία και κατέκτησε το μετάλλιο στην εκπνοή.


Τα οκτάλεπτα: 
2-1, 4-4, 1-1, 3-3.


Ισπανία (Όκα): 
Έστερ, Εσπάρ, Ορτίθ 2, Πέρεζ, Κρέσπι 1, Ελενα Ρουίθ 1, Πένα, Φόρκα 3, Κάμους 1, Γκαρσία 1, Λέιτον 1, Τέρε, Πιράλκοβα.

Ελλάδα (Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 3, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0