World Sports

Κρίμα γι' αυτή την Ελλάδα: Αποκλεισμός στα πέναλτι και στόχος το χάλκινο στο Παγκόσμιο! (video)

Κρίμα γι' αυτή την Ελλάδα: Αποκλεισμός στα πέναλτι και στόχος το χάλκινο στο Παγκόσμιο! (video)
Σε ένα πλήρως ισορροπημένο ματς, που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγγαρία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Ντόχα, η Εθνική μας έχασε την πρόκριση (13-11) στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Ισπανία.

Η Εθνική Ελλάδας αναμετρήθηκε με την Ουγγαρία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στην Ντόχα για μία θέση στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής (16/02, 16:30).

Με την ομάδα των ΗΠΑ θα αναμετρηθεί η Ουγγαρία που προκρίθηκε στα πέναλτι στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής (16/02, 16:30).  Η Ελάδα θα κοντραριστεί με την Ισπανία (16/02, 10:30) για το χάλκινο μετάλλιο. 

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου άνοιξε πρώτη το σκορ με γκολ από την Ειρήνη Νίνου από το σημείο του πέναλτι. Η Ουγγαρία ισοφάρισε από τη θέση της φουνταριστής και στην συνέχεια, η συνήθης ύποπτη, Νίνου χάρισε προβάδισμα 2 τερμάτων στην Ελλάδα για το 3-1.

Το πρώτο οκτάλεπτο στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου έληξε με ισοπαλία, με την Ουγγαρία να ισοφαρίζει 41 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Η Πάρκες πήρε το ριμπάουντ και από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ουγγαρία μετά το 3-1 της Ελλάδας (4-3). Το ματς έγειρε ξανά υπέρ της Εθνικής μας με τέρματα από τη Γιαννοπούλου και τη Χυδηριώτη για το 6-4.

Η Ουγγαρία ισοφάρισε ξανά κάνοντας όλους να καταλάβουν πως δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα με το ματς να γίνεται για… γερά νεύρα.

Κορυφαία για την Ελλάδα ήταν η Ειρήνη Νίνου που στο τρίτο οκτάλεπτο έδωσε κεφάλι στην Εθνική μας ομάδα με το τέταρτο γκολ μας. Η Ζίλαγκι έχει την απάντηση και με το τέταρτο γκολ των Μαγυάρων στην παίκτρια παραπάνω έφερε το ματς εκ νέου στην ισοπαλία.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με δεύτερο γκολ της Ζιλάγκι με την Ουγγαρία να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με περίπου τέσσερα λεπτά να απομένουν (8-7). Η Νικόλ Ελευθεριάδου ισοφάρισε στο 8-8.

Με λιγότερα από δύο λεπτά να απομένουν η Μυριοκεφαλιτάκη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Ελλάδα, μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα για το 9-8.

Με 21 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, η Ουγγαρία ισοφάρισε στο 9-9 και η επίθεση της Ελλάδας δεν βγήκε με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι.

Εκεί, με 4-2 υπέρ της Ουγγαρίας η Ελλάδα έχασε στον ημιτελικό και θα παλέψει με την Ισπανία για το χάλκινο μετάλλιο.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 1-1, 2-2, 4-2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0