World Sports

«Ναι, όπως τότε»: Η Εθνική Πόλο γυναικών μπορεί να κάνει την Ντόχα… Σανγκάη! (video)

«Ναι, όπως τότε»: Η Εθνική Πόλο γυναικών μπορεί να κάνει την Ντόχα… Σανγκάη! (video)

Τεράστια πρόκριση επί της Ιταλίας, στην τετράδα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια και… δεν τελειώσαμε ακόμη. Πάμε όπως… τότε. Όπως στη Σανγκάη, απέναντι στην Κίνα, κόντρα σε 18.000 κόσμο, με φόντο το «χρυσό». Τα κορίτσια της Ελλάδας το έκαναν το 2011, μπορούν και το 2024!

Η Ελλάδα επικράτησε της Ιταλίας με 14-12 και προκρίθηκε στους «4» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο γυναικών, σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό πόλο.

Μετά από 13 χρόνια οι γυναίκες της χώρας μας βρίσκονται στην τετράδα ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Όπως στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έτσι και στα προημιτελικά του Παγκόσμιου, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Ιταλίας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ουγγαρία.


Και έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μπορεί να «γράψει» και πάλι ιστορία. Όπως και το 2011, στη Σανγκάη. Τότε που είχε επικρατήσει της Κίνας με 9-8 και είχε κατακτήσει το τρόπαιο, μέσα στο κατάμεστο από 18.000 θεατές «Νατατόριουμ».

Γιατί να μην το κάνουμε ξανά; Πάμε, όπως τότε. Θα κάνουμε την ΝτόχαΣανγκάη και η Εθνική πόλο των γυναικών θα αποδείξει και πάλι τον λόγο που έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μετάλλιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0