World Sports

«Πέταξε» για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Ελλάδα, παρέμεινε… αλύγιστη και κόντρα στους Γάλλους! (video)

«Πέταξε» για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου η Ελλάδα, παρέμεινε… αλύγιστη και κόντρα στους Γάλλους! (video)

«Απόλυτη» στον όμιλο η Ελλαδάρα, έφυγε για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου στη Ντόχα! Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών επικράτησε της Γαλλίας με 13-12 (09/02), μετά από πραγματική «μάχη», έκανε το 3/3 και συνεχίζει ακάθεκτη στη διοργάνωση!

Με τέτοιο «μέταλλο», πώς να χάσει; Η Ελλάδα ξεπέρασε μετά από μεγάλη «μάχη» και το εμπόδιο της Γαλλίας, κερδίζοντας με 13-12 (09/02), χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλαχόπουλου στο τελευταίο λεπτό!

Κάπως έτσι, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έκανε το 3/3 στον όμιλο με Γαλλία, Κίνα και Βραζιλία, πήρε την πρώτη θέση και μαζί την απευθείας πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Ντόχα!


Οι δύο ομάδες απέδειξαν από την πρώτη στιγμή, πως θα ήταν πολύ… σκληρές για να πεθάνουν! Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 3-3, αλλά η συνέχεια ανήκε στην Ελλάδα!


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε ακόμα και στο 7-4, αλλά μέχρι το φινάλε της δεύτερης περιόδου οι Γάλλοι επέστρεψαν, κάνοντας το 7-6.


Παρόμοια ήταν η εξέλιξη του ματς και μετά, με την Εθνική μας να παραμένει μπροστά στο σκορ και να κλείνει το τρίτο οκτάλεπτο προηγούμενη με 10-8.

Η Γαλλία όμως, δεν πτοήθηκε. Επέστρεψε ξανά στο τέλος και ισοφάρισε σε 12-12, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος. Τότε, ο Βλαχόπουλος ευστόχησε σε πέναλτι με… κρύο αίμα, έκανε το 13-12 και με την Ελλάδα να βγάζει επιτυχώς την επόμενη άμυνα, η νίκη και η πρόκριση, είχαν «γαλανόλευκο» χρώμα!


Τα οκτάλεπτα:
3-3, 4-3, 3-2, 3-5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0