World Sports

Η Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης πέρασε στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού!

Η Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης πέρασε στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού!

Μία μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε η Εθνική Ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, ο οποία προκρίθηκε στον τελικό του ομαδικού ελεύθερου στη Ντόχα με την όγδοη καλύτερη επίδοση.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα είναι γεμάτο χαρμολύπη για την Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Και αυτό, γιατί μπορεί η πρόκριση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος να μην ήρθε για τις Ελληνίδες κολυμβήτριες, βάζοντας τέλος στο όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, αλλά δε συνέβη το ίδιο και στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού.

Εκεί, η ελληνική ομάδα πήρε μία σπουδαία πρόκριση για τον τελικό της Παρασκευής (09/02, 13:00), συγκέντρωσε 270.9751 βαθμούς και έχοντας την όγδοη καλύτερη επίδοση πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του εν λόγω προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Δανάη Καριώρη, Θάλεια Δαμπάλη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ζωή Καράγγελου, Σοφία Μαλκογεώργου, Μαρία Καραπαναγιώτου και Σοφία Ρηγάκου εκτέλεσαν πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 45.1500, συγκέντρωσαν 109.6500 στην καλλιτεχνική εντύπωση και 161.3251 στην εκτέλεση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0