World Sports

Η Ελλάδα «βούλιαξε» τους Κινέζους στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα! (video)

Η Ελλάδα «βούλιαξε» τους Κινέζους στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα! (video)

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα, επικρατώντας άνετα της Κίνας με 24-6.

Ένα περίπου μήνα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ και την πέμπτη θέση, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε με νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα με αντίπαλο την Κίνα, την οποία συνέτριψε με 24-6.

Το πρώτο γκολ μίας… καταιγιστικής Εθνικής πέτυχε ο Δημήτρης Σκουμπάκης με το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου να βάζει από νωρίς τις βάσεις για νίκη. Το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με την Ελλάδα να βρίσκεται μπροστά με 4-1.


Στο δεύτερο, το σκορ πήρε σημαντικές διαστάσεις, η «γαλανόλευκη» πέτυχε έξι αναπάντητα γκολ και ξέφυγε με διαφορά εννιά τερμάτων για το 10-1 της ανάπαυλας. 


Με το πόδι στο γκάζι συνέχισε και στην τρίτη περίοδο. Οι Κώστας Γενηδουνιάς και Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης σημείωσαν από τρία γκολ, οι Κινέζοι βρήκαν και αυτοί το δρόμο προς τα δίχτυα και το οκτάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 17-4 υπέρ της Εθνικής.


Στην τελευταία περίοδο, η Εθνική βρήκε ακόμη «φιλοδώρησε» την Κίνα με ακόμη επτά γκολ για τελικό 24-6. 

Επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας είναι η Βραζιλία με τις δύο χώρες να έρχονται αντιμέτωπες την Τετάρτη (07/02, 9:30) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-6, 3-7, 2-7.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0