World Sports

«Αλύγιστη» Ελλαδάρα, έριξε στο… καναβάτσο τη Γαλλία, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου! (video)

«Αλύγιστη» Ελλαδάρα, έριξε στο… καναβάτσο τη Γαλλία, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου! (video)

Από εκεί που σταμάτησε στο Ευρωπαϊκό, συνεχίζει και στο Παγκόσμιο η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών! Στην πρεμιέρα της στη Ντόχα, η Ελλάδα επικράτησε εύκολα της Γαλλίας με 11-5 (04/02) και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διοργάνωση!

Ασταμάτητη η Ελλάδα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ντόχα! Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, δεν αντιμετώπισε κανένα εμπόδια απέναντι στη Γαλλία, κερδίζοντας εύκολα με 11-5 (04/02), για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της διοργάνωσης.

Επόμενη αντίπαλος για τη «γαλανόλευκη» θα είναι η Ισπανία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, την Τρίτη (06/02), στις 09:30.


Η Ελλάδα έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο, ούσα μπροστά στο σκορ με 3-2, ενώ διατήρησε το προβάδισμα και στη δεύτερη περίοδο, όπου επικρατούσε με 5-3.


Στο τρίτο οκτάλεπτα έθεσε τις «βάσεις» για τη νίκη, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα, για να αυξήσει τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (9-5). Στο φινάλε, η Εθνική μας κράτησε τις Γαλλίδες μακριά από την εστία μας, δεν δέχθηκε κανένα γκολ και πήρε τη νίκη με 11-5!


Κορυφαία σκόρερ για την Ελλάδα ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου με τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 4-2, 2-0

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0