World Sports

Δυνατό τεστ και ήττα για την Εθνική γυναικών από τις ΗΠΑ!

Δυνατό τεστ και ήττα για την Εθνική γυναικών από τις ΗΠΑ!

Προσπάθησε, πάλεψε και παρά την ήττα της, κρατά την καλή της εικόνα η Εθνική πόλο γυναικών, στο φιλικό τεστ απέναντι στις ΗΠΑ στο ΟΑΚΑ.

 Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε 10-14 από τις πανίσχυρες ΗΠΑ στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο της φιλικό πριν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα, το οποίο αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή, κι έδειξε έτοιμη για την παρουσία του στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Για τρία οκτάλεπτα το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με το σκορ να είναι ιδιαίτερα κοντά. Παρά ταύτα, οι ΗΠΑ βρήκαν ρυθμό στην τελευταία περίοδο και με επιμέρους σκορ το 6-3, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 5-2, 3-6, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σωτηρέλη, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου 3, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Καρύτσα, Ελληνιάδη, Τριχά 1, Διαμαντοπούλου..

ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Τζόνσον, Μούσελμαν 3, Πρέντις 1, Φατάλ 1, Φλιν 1, Στέφενς 2, Ράνεϊ, Νούεσουλ 2, Ρέμερ 2, Βέμπερ, Άουσμους 1, Λόνγκαν, Σέκουλιτς, Μαμολίτο 1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0