World Sports

«Λύγισε» η Καμμένου μετά τον θρίαμβο της Εθνικής: «Δώσαμε την ψυχή μας, ξορκίζουμε 16 χρόνια» (video)

«Λύγισε» η Καμμένου μετά τον θρίαμβο της Εθνικής: «Δώσαμε την ψυχή μας, ξορκίζουμε 16 χρόνια» (video)

Λύγισε στην κάμερα η Αλεξία Καμμένου στις δηλώσεις της μετά την τεράστια νίκη της Ελλάδας στον μικρό τελικό με την Ιταλία και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Γυναικών.

Μία μεγάλη βραδιά για το ελληνικό πόλο, με την Εθνική Γυναικών να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, επικρατώντας στον μικρό τελικό της Ιταλίας με 7-6. Παράλληλα, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, επιστρέφοντας στον θεσμό, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια!

Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια της Αλεξίας Καμμένου προς τις παίκτριές της ήταν φανερή, με την Ελληνίδα προπονήτρια να λυγίζει on air στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση. 


«
Είναι μια ιστορική στιγμή. Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, δώσαμε την ψυχή μας. Ξορκίζουμε 16 χρόνια. Μεγάλη υπόθεση αυτή, μεγάλη ευθύνη, που σηκώσαμε όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτό. Οι προπονητές κι οι παράγοντες είναι για να αμφισβητούνται, αλλά όταν αυτό γίνεται με αθλήτριες κι έρχεται τέτοια απάντηση, είναι όλη για πάρτη τους. Αυτή η ομάδα θα κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί έφυγε όλο αυτό από πάνω τους. Πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Είναι αυτά που έχω μέσα από την ψυχή μου. Για μένα οι αθλήτριες είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, είναι η ζωή μου όλη. Να πω κάτι προσωπικό επί τη ευκαιρία. Είχα την τιμή να είμαι από τη σύσταση της Εθνικής Γυναικών και με αξιώνει ο Θεός να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0