World Sports

Παρίσι ερχόμαστε: Ελλαδάρα από «ατσάλι», πήρε το χάλκινο και μαζί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς! (video)

Παρίσι ερχόμαστε: Ελλαδάρα από «ατσάλι», πήρε το χάλκινο και μαζί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς! (video)

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Γυναικών του Αϊντχόβεν, στα χέρια της Ελλάδας! Η Εθνική μας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιταλίας στον μικρό τελικό, κέρδισε με 7-6 (13/01) και έτσι πήρε την τρίτη θέση στη διοργάνωση, μαζί με το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Γυναικών του Αϊντχόβεν! Η Εθνική μας ομάδα στάθηκε όρθια στο φινάλε, η Ιταλία προσπάθησε να αντιδράσει έπειτα από την κακή της έναρξη στο ματς, ωστόσο το γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου, μάς χάρισε τη νίκη με 7-6 στον μικρό τελικό και μαζί, το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιστρέφουμε σε μία Ολυμπιάδα, έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια!

Τρομερό τουρνουά από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που κέρδισε δικαίως μία θέση στην «Πόλη του Φωτός» για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σε μερικές εβδομάδες αναμένεται να πέσει στη «μάχη» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα.


Το ξεκίνημα ήταν ιδιαιτέρως δυναμικό από την Ελλάδα, που βρήκε λύσεις στην επίθεση και έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενη με 3-1.

Εν συνεχεία, έδωσε έμφαση στην άμυνα, κράτησε τις Ιταλίδες στο «0», μένοντας μπροστά στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου με 4-1.

Το τρίτο οκτάλεπτο είχε παρόμοια εικόνα, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν από ένα γκολ και την Ιταλία να επιστρέφει όμως στο τέλος, ισοφαρίζοντας σε 6-6, 3’57’’ πριν το φινάλε.


Η Νικόλ Ελευθεριάδου ωστόσο, είχε απάντηση άμεσα, έκανε το 7-6 και τίποτα δεν άλλαξε ως την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, όπου η Ελλάδα πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη!


Τα οκτάλεπτα:
3-1, 1-0, 1-1, 2-4

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0