World Sports

Κροατία – Ελλάδα 13-8: H Εθνική έπαθε «black out» και ούτε τώρα θα έρθει το ευρωπαϊκό μετάλλιο! (video)

Κροατία – Ελλάδα 13-8: H Εθνική έπαθε «black out» και ούτε τώρα θα έρθει το ευρωπαϊκό μετάλλιο! (video)

Η Εθνική Ελλάδας συνέχισε την… παράδοση και δεν κατάφερε να νικήσει την Κροατία (13-8) σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κυνηγήσει τον στόχο του μεταλλίου για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

Η «επίσημη πετυχημένη» κλήθηκε να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο απέναντι στην Κροατία, την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στον προημιτελικό στο Ζάγκρεμπ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πολύ καλά ξεκίνησε η Ελλάδα με απόκρουση από τον Ζερβεδά και τρομερή κίνηση του Κάκαρη για το 1-1, που τα είχε βάλει κυριολεκτικά με τη μισή Κροατία. Αμέσως τον ακολούθησε ο Φουντούλης με σκαστό για το 1-2. Χέρι – χέρι πήγαιναν οι ομάδες που έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο με ισοφάριση (3-3).

Ο Στάθης Καλογερόπουλος «όπλισε» από τα 6 μέτρα και νίκησε τον Μπίγιατς για το 4ο γκολ (3-4), όμως οι Κροάτες ισοφάρισαν. Τρομερές άμυνες παίζονταν κι από τις δύο πλευρές με τον Μπίγιατς να κάνει σωτήριες επεμβάσεις.

Ο Αργυρόπουλος έφερε το ματς στα ίσα (5-5) μετά από δύο σερί γκολ των γηπεδούχων και ο Παπαναστασίου έβγαλε την κόντρα και προσπέρασε στο ημίχρονο (5-6).

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ… ζεστά για τους Κροάτες, που βρήκαν τέρμα «πληγώνοντας» την άμυνα της Εθνικής ομάδας και μάλιστα τέσσερις φορές σερί (9-6) με τον Μάρινιτς - Κράγκιτς φθάνει στα 4 γκολ, όσο η ομάδα του Βλάχου αδυνατούσε να σκοράρει.

Το νικηφόρο σερί των Κροατών συνεχίστηκε και στο τελευταίο οκτάλεπτο (6-0) με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αδυνατεί να βρει σκορ παρά μόνο προς το τέλος με γκολ στην κόντρα από τον Παπαναστασίου και κάπως έτσι η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε και τις τελευταίες της ελπίδες για να αγωνιστεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πλέον αντίπαλος της Ελλάδας είναι η Ρουμανία για την κατάταξη 5-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-6, 9-6, 13-8

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0