World Sports

Η Ελλάδα «λύγισε», δέχθηκε βαριά ήττα από την Ισπανία, αλλά μένει… ζωντανή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Η Ελλάδα «λύγισε», δέχθηκε βαριά ήττα από την Ισπανία, αλλά μένει… ζωντανή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Δεν μπόρεσε να κοντράρει την Ισπανία η Εθνική Γυναικών στο πόλο. Η Ελλάδα ηττήθηκε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 13-5 (11/01) και πλέον, θα παλέψει για την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Παραμένουμε στο «κόλπο» για ένα εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό η Ελλάδα. Η Εθνική Γυναικών «υπέκυψε» στην ανωτερότητα της Ισπανίας και υπέστη την ήττα με 13-5 (11/01), στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο, που διεξάγεται στο Αϊντχόβεν.

Παρ΄ όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η «γαλανόλευκη» παραμένει ζωντανή για ένα εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Για να το κερδίσει, χρειάζεται η Ολλανδία να προκριθεί από τον έτερο ημιτελικό με την Ιταλία (21:30) και η «γαλανόλευκη» να κατακτήσει την τρίτη θέση.


Οι Ισπανίδες απέκτησαν εξ αρχής τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκαν μπροστά με 4-1, με την Ελλάδα να αντιδρά στη συνέχεια, αλλά να μην μπορεί να βρει καλό επιθετικό ρυθμό.

Ουσιαστικά, με το φινάλε της τρίτης περιόδου το αποτέλεσμα είχε κριθεί (9-3). Η Ισπανία επικράτησε της Εθνικής μας ομάδας με 13-5, κλείνοντας τη θέση της για τον μεγάλο τελικό.


Τα οκτάλεπτα
: 4-1, 1-1, 4-1, 4-2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0