World Sports

Άνετη η Ελλαδάρα υπέταξε τη Γεωργία με double score και… περιμένει!

Άνετη η Ελλαδάρα υπέταξε τη Γεωργία με double score και… περιμένει!

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της απέναντι στη Γεωργία (19-8) και περιμένει να μάθει αν θα πάρει την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά.

Η «επίσημη αγαπημένη» τα έκανε όλα σωστά απέναντι στη Γεωργία (18-9) στο τελευταίο ματς των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο και πλέον περιμένει την αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ιταλία, για να μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει στο γκρουπ.

Νίκη της Ιταλίας θα φέρει την ομάδα του Καμπάνια στην 1η θέση, την Ελλάδα στη 2η και παράλληλα την απευθείας πρόκριση της εθνικής στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Από την άλλη, πιθανή νίκη της Ουγγαρίας στην κανονική διάρκεια, θα φέρει τριπλή ισοβαθμία στους 9β. και εκεί θα μετρήσουν τα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται στο -5, έχοντας νικήσει την Ουγγαρία με 10-8 και έχοντας ηττηθεί από την Ιταλία με 15-8.

Η Ελλάδα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε την διάθεση να... τελειώσει το ματς παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου μπήκε ακόμη πιο δυναμικά καταφέρνοντας να έχει μία διαφορά έξι γκολ από την Γεωργία κάνοντας το 11-5.

Κάπως έτσι, η Εθνική ομάδα εμφανίστηκε με περίσσια άνεση στο δεύτερο ημίχρονο διατηρώντας την διαφορά και καταφέρνοντας να χτίσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα όσο το παιχνίδι όδευε προς το τελευταίο οκτάλεπτο που είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τα οκτάλεπτα:2-5, 3-6, 3-3, 1-4

Γεωργία (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Ραζμάζντε, Ακχβλεντιάνι, Νταντβάνι, Σουσιασβίλι 1, Μπιτάτζε, Γιέλατσα 6, Τκεσελασβίλι, Τζιχτσιαρένκα 1, Ιμναΐσβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Βάσιτς, Πιέσιβατς 1, Καπανάτζε.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς (4/12 αποκρούσεις), Γενηδουνιάς 3/3, Σκουμπάκης 1/3, Καλογερόπουλος 2/3, Φουντούλης 2/5, Παπαναστασίου 1/4, Δερβίσης 1/3, Αργυρόπουλος 3/4, Γκίλλας 1/1, Κάκαρης 3/6, Νικολαΐδης 1/4, Βλαχόπουλος 0/2, Τζωρτζάτος (2/3 αποκρούσεις).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0