World Sports

Βλάχος: «Έπρεπε να κερδίσουμε - Δεν μας βαραίνει η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Βλάχος: «Έπρεπε να κερδίσουμε - Δεν μας βαραίνει η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»
Ο Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του, μετά την σπουδαία νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο επί της Ουγγαρίας, τόνισε πως η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν βαραίνει τους διεθνείς.

Στην αναγκαιότητα της νίκης στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την σπουδαία επικράτηση της Εθνικής ομάδας πόλο απέναντι στην Ουγγαρία (10-8) στο Ζάγκρεμπ, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα ΕΡΤ, τόνισε πως η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν βαραίνει τους διεθνείς.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Θοδωρής Βλάχος:  

«Κάθε χρονιά είναι δύσκολη και περίεργη για όλες τις ομάδες, ειδικά για εμάς που ήταν ένα παιχνίδι με μια Ουγγαρία που ήρθε με αλλαγές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ήταν ένα παιχνίδι must win για εμάς, έπρεπε να το κερδίσουμε, γιατί ποιοτικά ήμασταν πολύ καλύτεροι από αυτή την ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα. 

Η πίεση πάντα είναι πάνω σου, δεν είμαι ευχαριστημένος σε πολλές περιπτώσεις από τον τρόπο που παίξαμε, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος που είχαμε συνέχεια την πρωτοπορία, δεν κινδυνέψαμε ποτέ, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. 

Θέλαμε το παιχνίδι για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο, την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά και τώρα είμαστε πιο κοντά. 

Η κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου σε ευρωπαϊκό δεν μας βαραίνει, δεν το σκεφτόμαστε, δεν είναι για εμάς έξτρα κίνητρο». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0