World Sports

Εκπληκτική Ελλάδα, πήρε... εκδίκηση από την Ουγγαρία και ξεκίνησε με τεράστια νίκη το Ευρωπαϊκό! (video)

Εκπληκτική Ελλάδα, πήρε... εκδίκηση από την Ουγγαρία και ξεκίνησε με τεράστια νίκη το Ευρωπαϊκό! (video)

Εκπληκτική πρεμιέρα για την Εθνική μας ομάδα, στους άνδρες στο πόλο, με την Ελλάδα να επικρατεί της Ουγγαρίας με 10-8 στο Ζάγκρεμπ. Πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου και δείχνει ικανή για ακόμη μια διάκριση!

Ονειρεμένη πρεμιέρα για την Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ! Η Ελλάδα νίκησε 10-8 την Ουγγαρία, πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου και έδειξε έτοιμη για μεγάλα πράγματα!

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με τον Ντάβιντ Τάτραϊ, όμως στη συνέχεια η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη κι έκανε την ανατροπή. Τα γκολ των Δημήτρη Νικολαΐδη και Στέλιο Αργυρόπουλο Κανακάκη έφεραν τα πάνω κάτω και το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο αν η Ελλάδα δεν είχε να αντιμετωπίσει και τα... δοκάρια.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Εθνική Ελλάδας ανέκτησε ξανά το προβάδισμα των δύο τερμάτων (6-8), δεχόμενη άμεση απάντηση από τους Ούγγρους. Βέβαια, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βελτιώθηκε αμυντικά και με σωστές επιλογές στην επίθεση έστειλε τη διαφορά στα τρία τέρματα, διαμορφώνοντας το 7-10. Η Ουγγαρία το μόνο που έκανε στα τελευταία λεπτά ήταν να μειώσει στα δύο γκολ, με την Ελλάδα να παίρνει τη νίκη με 10-8.


Τα οκτάλεπτα:
 1-2, 2-3, 3-2, 2-3

Ουγγαρία (Ζολτ Βάργκα): Μπάνιαϊ, Τατράι 2, Μόλναρ, Πολ, Βινς Βιγκβάρι, Νάγκι 1, Φέκετε 3, Μπούριαν 2, Κόβατς, Βέντελ Βιγκβάρι, Βίζμεγκ, Χάραϊ, Γκιάπγιας.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Νικολαΐδης 1, Κάκαρης 2, Αλαφραγκής, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0