World Sports

Μάθημα ανθρωπιάς από Πετρέα: Προσέφερε αίμα για τον σοβαρά τραυματία αστυνομικό!

Μάθημα ανθρωπιάς από Πετρέα: Προσέφερε αίμα για τον σοβαρά τραυματία αστυνομικό!

Ο, εκ των άμεσων πρωταγωνιστών του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Γιώργος Πετρέας προέβη σε μία απλή αλλά σπουδαία κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα. Μετέβη το πρωί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται ο άτυχος αστυνομικός και έδωσε άιμα για να συνδράμει στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.
 

Ο νυν κεντρικός του Παναθηναϊκού, με θητεία επίσης σε Ολυμπιακό αλλά και εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών προέβη σε μία απλή αλλά σπουδαία και με υψηλό συμβολισμό ενέργεια. Νωρίτερα σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας αστυνομικός και έδωσε αίμα με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για να κρατηθεί στη ζωή ο άτυχος 31χρονος που δέχτηκε το δολοφονικό χτύπημα από την ναυτική φωτοβολίδα.

Με αυτό το τρόπο, ο Γιώργος Πετρέας προσέφερε ένα μάθημα σε όλους, καθώς σκοπός του αθλητισμού είναι η ευγενής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός έννοιες που καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0